Vi inviterer til åpning av sceneteknisk uke på Fagskolen Oslo

Mandag 10. oktober smeller vi til med åpningen av et knall program for alle interesserte. Dagen markerer starten på 4 dager med spennende foredrag, workshops og sosiale sammenkomster. Du kan velge om du kun vil være med på åpningen eller flere dager. Er du nysgjerrig på vår nye utdanning for scenetekniske fag - er dette dagen du bør sette av i kalenderen din!

Åpning sceneteknisk uke 10

Møt produksjonsdesigner for selveste Karpe

Programmet for åpningen inkluderer blant annet et foredrag fra Sebastian Ekeberg, som er designer i Spectre og produksjonsdesigner for noen av landets største artister, blant annet Karpe. I tillegg vil faglig ansvarlig for utdanningen, Hans Peter Jenssen, presentere utdanningen og vi får også innlegg fra de involverte partene fra Virke, Creo og næringslivet. Det hele avsluttes med en lunsj og litt mingling.

Invitasjon til åpningen finner dere her: https://indd.adobe.com/view/98b194af-bbb5-4b30-8622-bc3b7bbb4bb4

Pilotprogram

For de som er ekstra interesserte i faget, så er det mulig å melde seg på pilotprogrammet 11.10 – 13.10, tre dager med spennende og lærerike fagsesjoner fra noen av bransjens aller dyktigste og viktigste stemmer. Foredragsholderne representerer det aller beste som finnes av teknisk og scenefaglig kompetanse i Norge og det vil passe både for nybegynnere og de som har noen års erfaring.

Programmet for disse dagene er ikke helt ferdig enda, og mer informasjon vil bli publisert når dette er klart.

Invitasjon til pilotuka finner dere her: https://indd.adobe.com/view/a2823a2c-e967-4b75-b909-f03bf9887d20

Påmelding

Påmelding på en eller begge deler gjøres til meg via epost på: hans.jenssen@osloskolen.no

Det er mulig å bare "dukke opp" på åpningen mandag 10.10, men siden vi planlegger lunsj er det lurt å si fra på forhånd om du vil ha noe mat.

Alle interesserte er velkommen

Tips kjente dere mener kan ha interesse av dette i egen organisasjon, absolutt alle interesserte er hjertelig velkomne til å delta!