Smittevernveileder studenter

Smittevernveilederen setter deg inn smitteverntiltakene. Husk at dine smitteverntiltak har stor betydning for dine medstudenter, undervisere og veiledere, studenter og kollegaer. Kanskje har du noen hjemme som krever at du tar ansvar? Vi er mange, og noen av oss er mer sårbare enn andre. Vi oppfordrer sterkt til at du går gjennom veilederen.

Videofil

Vi har et lynkurs i smittevern. Se gjennom filmen som tar deg gjennom de viktigste smitteverntiltakene ved Fagskolen. Alle studenter anmodes sterkt til å se gjennom lynkurset i smittevern før studiestart høsten 2020.

Presiseringer fra bydelsoverlegen

I samarbeid med smitteteamet og bydelsoverlegen er det viktig å presisere følgende:

1. Studentene bærer et stort ansvar for å holde seg hjemme ved luftveissymptomer

2. Ved symptomer sendes den aktuelle student hjem av oss i karantene inntil de får testet seg.

3. Hvis de har vært i nærkontakt med en som har fått påvist smitte skal de ha 10 dager karantene.

4.  Testing via Oslo kommune er pr nå 1 dag ventetid. Ved ønske om prioritet må fastlege  kontaktes og henvise med prioritet til aktuell bydels feberpoliklinikk

5.Bydelen har et eget team for smitteoppsporing og oppfølging. Skoler har høy prioritet

Er du ansatt skal du være trygg når du utfører ditt arbeid, enten hjemmefra eller på studiested. Mer info på FHI sine sider som du finner HER.