NYHET!

Vårt populære studie innen Sterilforsyning i helsevesenet tilbys nå som nettstudier. Vi har hatt stor interesse fra hele landet og digitaliserer tilbudet, så flere får mulighet.
Sterilforsyninsavd

Du trenger ikke bo i Oslo for å studere sterilforsyning. Nå kan studiet gjennomføres uansett hvor du bor. Sterilforsyning er et viktig ledd i infeksjonsforebyggende arbeid og pasientsikkerhet.

Økende kompetansebehov

Det er et økende kompetansebehov innen sterilforsyning. Korona har aktualisert dette ytterligere. Ta en formell utdanning med studiepoeng. Studiet er utarbeidet i et samarbeid mellom Fagskolen Oslo (FO) og Oslo universitetssykehus. Du får tittelen Tekniker innen sterilforsyning. 

  • Sterilforsyning i helsevesenet gir 60 studiepoeng. Deltid over 2 år.

Store jobbmuligheter

Å utdanne seg innen dette fagfeltet gjør deg svært attraktiv på arbeidsmarkedet. Du kvalifiseres for arbeid som sterilforsyningstekniker på sterilforsyningsenheter, operasjonsavdelinger, kirurgiske poliklinikker eller andre enheter i sykehus og hos private aktører som utfører oppgaver innen sterilforsyning som bl.a. desinfeksjon og sterilisering av medisinske utstyr.

Informasjon og søknad

Mer info om studiet finner du HER.

Du søker på Samordna opptak HER.

Husk søknadsfrist 15.april!