Nå er det på tide å planlegge framtiden din!

15. april er en viktig dato: Da går søknadsfristen ut for å søke om opptak på fagskolen. En utdanning som kan gi deg en ny, bedre og mer spennende jobb.
Opptaket starter 1. februar 2023 og stenger 15. april 2023 kl. 23.59
Bilde
Illustrasjonsfoto, AdobeStock
Fagskolen Oslo er en møteplass for lærere og studenter. Vårt mål å fremme samarbeidet mellom skole og arbeidsliv. Illustrasjonsfoto: AdobeStock

Norske virksomheter vet hva de vil ha: I undersøkelsen «NHOs Kompetansebarometer» svarer seks av ti bedrifter at de har et udekket kompetansebehov, og over 30 prosent av bedriftene ønsker flere ansatte med fagskoleutdanning.

Fagskolen Oslo har lang erfaring med å utdanne fagfolkene som næringslivet ønsker. Vi samarbeider tett med en rekke lokale og ledende virksomheter, og våre dyktige lærere er rekruttert fra en rekke bransjer. Norge har et stort behov for flere dyktige fagfolk. Vi er stolte av å være en offentlig fagskole som tilbyr gratis høyere utdanning til fagfolk.

Har du fag-/svennebrev eller relevant yrkeserfaring (realkompetanse), kan du søke opptak hos oss. Studietilbudet er bredt: Linjene er mange innenfor områdene Bygg/anlegg/Klima-Energi-Miljø/Forvaltning-Drift-VedlikeholdElektro, Helsefag, OppvekstfagBIM (Informasjonsmodellering), og  Ledelsesfag.  Du kan velge mellom hel- og deltid, nettbaserte studier og moduler (kortere utdanninger som kan kombineres). Nytt av året er studiet innen Sceneteknikk - her kan du ta utdanning som du kan jobbe som blant annet lys- eller lydtekniker, scenetekniker, rigger, videotekniker, prosjektleder, systemtekniker, monitortekniker, lysbordoperatør, av-avvikler, linjetekniker, scenemester og crew-sjef.

Sjekk vårt fulle studietilbud! 

Å søke skjer elektronisk. Du må samle dokumentasjon på din utdanning og yrkespraksis, dette blir en viktig del av søknaden du finner og sender inn på samordnaopptak.no. Les gjerne «Slik søker du»!

Lyst på en mer spennende og innholdsrik jobb, kanskje også bedre betalt? Eksemplene er veldig mange på at studier ved Fagskolen Oslo gir deg et bedre jobbliv.

Husk søknadsfristen: 15. april 2023! Studieoversikt for Fagskolene på Østlandet.