En solskinnshistorie

Denne historien handler om en dedikert og standhaftig student som bestemte seg for å se på muligheter og overkomme utfordringer for å oppnå sine plan og ønske om arbeid i helsevesenet.
Intervju med Suleman N.
 
Suleman N
 
Historien begynner der Suleman N. avslutter sin utdanning i helsefag fra videregåendeskole. Han etablerte familie og begynte i et annet arbeid enn i helsevesenet. Han har allikevel ikke lagt sine planer helt til side og etter noen år ønsker å studere i Helse- og administrasjonsfag i Fagskolen Oslo Akershus for å arbeide i sykehus. Underveis i fellesemne i helsefagene i fagskolen og i forbindelse med en samtale med faglærer velger han å studere i Sterilforsyning i helsetjenesten i samme skole. Dette studiet var ukjent for Suleman da han ikke har jobbet med sterilforsyning før og til tider kunne stoffet virke fjernt, men etter å ha begynt med praksis følte han at brikkene falte på plass. Suleman fikk raskt tilbud om arbeid i samme praksisplass, først som ekstravakter og senere som fast ansettelse.
 
Suleman fulførte sitt studie med glans og fikk feire avsluttingen sammen med sine medstudenter og resten av fagskolestudenter og ansatte i en storslått seremoni torsdag 21 juni 2018.
 
Vi ønsker Suleman lykke til videre med det viktige infeksjonsforebyggende arbeidet i helsevesenet.
 
Sjekk ut våre studietilbud innen helse her:
 
 
Husk søknadsfristen 15. april!